svarta ränder

Onödig dagsbeskrivning

Klockan är ungefär nio och i soffan sitter jag ännu. Dethär med vindigt väder ute, nya dator och game of thrones är dåligt för mig. Jag vill inte ens göra nått annat än bara slappa.

Makaronilåda ala Mommo stod på menyn idag och måste verkligen få skryta men fy vad gott hon lagar. Inte så tokigt dentdär med Mommon alls, dom vill så väl.

Har nu sett fyra avsnitt av Game of Thrones nu, endast två stycken är lagligt ute. *Thug life effekt*

Där var dagen slut, imorgon är det fredag och den kommer troligtvis se likadan ut.

23.04.2015 kl. 20:55

vardags lyx

Den är här och är nöjd som fan. ni får vara beredda på superuppdateringar i fortsättningen

Stressar otroligt mycket med skolan nu och en massa arbeten skall göras så gjorde riktigt bra med en ny dator som ger lite inspiration.

Nu skall jag med familjen ut och äta, klagar inte alls då jag haft glutenfri diet de senaste två veckorna för att få magen i skick så tänkte fira det med Köttkontrollens kända hamburgare.

22.04.2015 kl. 17:38

moln på tyg

Allt för länge sen sist igen.. ena datorn har haft virus och andra har inte ännu kommit. Tydligen problem med beställning. 

ivarjefall har flussnan slagit i hos mig också, flunssan jag har hela tiden men ungefär var tredje vecka blir riktigt illa. Inte länge kvar så blir det läkarbesök med det igen. Wohoo (hoppas ni hör min sarkasm sjunga där)

Tröstshoppade lite därför lite på nätet. Såg att UO hade mid seasons sale heheee riktigt illa för mig, bra för dom. Två asballa Adidas gymnastikpåsar var en del av det som kom hem. Skitnöjd över hela paketet.

Tänkte bjuda på en annan bild på den äckligt goda lunchen mamma lagande åt sjuka jag idag. Rebella lite mot almanackan hade påskskinka i salladen. Nam. Blir riktigt hungrig igen.

Dagarna rullar alldeles för fort för att jag skall hänga med också. Sista perioden drog igång nu, en månad ungefär så åker jag till Sardinien och finaste Anna kommer hem från sitt långa äventyr, mera fullt slit med partyhelgar verkar de som (avundsjuk), i Island! Dett skrattet och resten av bruden saknar jag som en galning.

 

08.04.2015 kl. 18:07

bra bättre bäst

Danica gjorde det igen, hur nöjd som helst med mina kritvita naglar. Ready to rock K-town

I varjefall har alltid varit riktigt bra. Inte super, inte dåligt men rätt så bra. Bättre bra och sämre bra. Har hunnit opererats, fått finbesök från Italien, firat ett otroligt nyår i Storstaden, träffat nya människor och köpt två pälsjackor. Inte så illa eller hur? 

Dethär med bloggen har inte varit så aktuellt men skall göra ett hundronde försök när jag får min nya dator. God och trogen har min pc varit alla dessa år men tänkte det är dags och prova på äpplet.

Men ha de gött du, det kommer jag iallafall ha

Dagen ord: bra

29.01.2015 kl. 22:44

Fotokurs

Denhär helgen har jag hållit hus i Vnf där Emilia Nyberg drar ett foto kurs. så otroligt kul och lärorikt. Äntligen har fotoinspirationen slagit i igen.

Ni får iallafall ett smakprov på "lilla" jag. Bilden har jag tagit med självutlösare som var en av uppgifterna vi skulle göra. (Gotta love selfies). Tänkte att det sulle vara kul och dela med bilder på bloggen som exempel på vad jag lärt mig och redan på två dagar känns det som jag lärt mig massor. Ångrar verkligen inte att jag for med.

Ivarjefall blir det nog en lugn helg igen. Ursäkta för mitt ordval nu men JÄVLIGT skönt att bara slappa och spela lite kort med fina vänner. 

Men ha de gött du

15.11.2014 kl. 17:14

candyshop

 Torsdag, känns faktiskt som en söndag. Kan ju bero på att höstlovet har börjat. Jag brukar vara sån som vill göra så mycket på min lediga tid men för mycket så at inget aldrig blir av. Här är jag, torsdag, ligger fortfarande i sängen och kollar på Game of Thrones haha. Imorgon lovar jag att jag skall göra nått annat. Borde skämmas för solen har till och med varit framme.

Igår var iallafall en rätt så kul kväll, först spela vi lite kort i serendi och spontana vi så drog vi till Helsingfors ett varv. Kollade några ställen och så och dansade lite och Mc Donalds efteråt var ju inte så tokigt heller. 

Du har jag tre dagar kvar av det korta höstlovet och skall försöka utnyttja denhär tiden till fullo. 

16.10.2014 kl. 15:56

nudlar med sötsur sås

Dagens höjdpunkter idag har helt klart varit maten i Kinesiska restaurangen i Ekenäs och att jag fick se fina Anna igen. Det värsta var nog spindeln som kommer orsaka mina mardrömmar inatt. Kan inte dedär jävlarna försvinna från vårt hem. Hitta egna hem för här dör ni ändå.

14.10.2014 kl. 00:40

tiden gör allt

Nu har det gått några veckor igen sen sist dock känns det endast som några dagar. Tid går allt för snabbt men endå inte tillräckligt snabbt. Trallade genom Masa för någon dag sen, eller K-Market heter de ju nuförtiden, och såg att det redan fanns glögg att köpa. Glögg, det betyder ju jul och jul betyder vinter. Om jag tänker på var jag befann mig förra vintern, förra julen så blir jag riktigt skrämd och orolig. Är det möjligt att tiden har gåt såhär snabbt? Har det faktiskt snart gått ett år sedan jag var så ivrig att få spendera julafton med min fina värdfamilj i Italien? Sedan jag fick mammas julpaket med julbelysning, glögg och julklappar? 

Men väntar vi på nått är tiden allt vi tänker på. Jag längtar till halloween, lillajulen, min födelsedag, julfesten, julafton, juldagen, att Camilla kommer till Finland, nyåret och att gå ut från gymnasiet. Men tackvare tiden så känns det som mellanrummet mellan dessa dagar tar allt för lång tid. 

Usch, svårt dethär.

12.10.2014 kl. 14:41

Regn

 Vad gillar jag?

Musik är nog en av de sakerna som får mig att må som bäst. Finns inget bättre än en bra låt som får mig att sjunga med, eller rättare sagt gala som en tupp.

Hösten är mina favorit årstid. Då får jag äntligen gå med alla mina jackor och fina tröjor tillsammans med min kära svarta hat. Min favorit jacka är nog pappas gamla Marlboro jeansjacka som är stenålders gammal (eller typ 30 år men det är ju nästan samma).

Jackor. Åhh så glad att jackor finns. De är så fina ochjag vill bara ha fler och fler.

Filosofi har jag starkt börjat fundera på att studera. Det är otroligt intressant och jag skulle kunna se det vara nått för mig att studera. 

Köttbullar är så jävla gott. Ja visst finns det jätte fina och goda rätter men det finns nog inget bättre än hemlagad mos med köttbullar och en gräddig sås. Himmelskt

VSCO är kärlek. Just sayin'

Mina tre fyrklövers armband står mig nära. Ett är av min bästa storesyster och de andra två från min bästa låtsas storesyster i Italien.

Regn bara jag skulle ha en cool regnjacka och ett par fina gummistövlar. Tyvärr har jag ingendera så solen är helt okej emellan också men finns inget bättre än att lyssna på åskan och regnet när man ligger i sängen.

23.09.2014 kl. 00:25

Äventyr

 

Visst är det skönt att vara hemma i finland också men ingen kan förstå hur mycket jag saknar Italien, språket och mina otroligt fina vänner. Skypeade med Amy igår i flera timmar och hennes spännande liv i universitet har börjat redan... det skulle också vara min största önskan justnu, ett nytt äventyr

 

12.09.2014 kl. 22:24

Är jag tillbaka

Jag är hemma tillbaka. Mitt utbyte har tagit slut och vad har det gett mig? Jo, ett nytt hem i Cremona.

Helsinki är ju inte så dåligt heller, har även hunnit ha en kompis på besök från Italien. Skitkul har vi haft iallafall de senaste dagarna. Hoppas jag också kan åka tillbaka snart... We'll see

04.09.2014 kl. 22:12

njuter av solen inomhus

såja, mitt och Arielles projekt är påbörjat. Vi har lagat en tumblr tillsammans var vi laddar upp bilder från våra liv. Justnu rätt så lika eftersom vi båda bor i Italien men vi kommer forsätta detta även när vi återvänder vart vi kommer från. Arielle är då israelisk som bor I New York medans jag är finlandssvensk från lilla Karis. 

Ni kan hitta våran tumblr HÄR

Namnet på våran blogg är fyra enaaim. Fyra är på svenska och enaaim betyder ögon på hebreiska vilket är Arielles modersmål.

26.04.2014 kl. 18:01

autunno

Saknar hösten otroligt mycket redan. Fina stövlar, jackor och tjocka halsdukar.

Dock väntar jag som bäst på mitt stora paket jag beställde från H&M. Fastän sommaren inte är min favorit årstid, måste jag ju endå klä mig snyggt. 

25 grader i skuggen var det också idag och tydligen är det inte shortsväder enligt Italienarna...Svettar ju ihjäl med långbyxor.

Myggorna har även kommit tillbaka. Önskar det skulle finnas möjlighet att utrota dom jävlarna...

26.04.2014 kl. 02:22

la borsa

Min nya otroligt snygga väska jag hittade för en billig peng inne hos h&m

Helgen och idag har varit otroligt slött. Tiden går otroligt långsamt justnu. Kan bero på lite hemlängtan, längtan efter kläderna jag beställde, längtan efter köttbullar och längtan efter snabbt internet till telefonen.

Iallafall började jag och Arielle ett nytt projekt idag. Otroligt förväntansfull över hur det kommer bli. Resten berättar jag senare muaha. Hemlighet än så länge.

15.04.2014 kl. 00:27

höga hopp

 

09.04.2014 kl. 21:11

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara