sängen

16.10.2013 kl. 19:38

Fick en fråga för inte så många dagar sen, vad jag saknar mest hemmifrån. Tänkte jag skulle svara på det.

Mitt hem, mitt riktiga hem är nog den största saknaden. I mitt hem finns min familj, mina saker (särskildt min säng), mina regler och mammas mat.

Något annat jag saknar oerhört mycket är mina vänner. Dom jag kan vara totalt galna med utan att nån riktigt bryr sig.

Smör, är en tredje sak. Ber man om smör här är det verkligen det man får också. Hundra procent äkta smör troligtvis gjort 15 minuter från var du bor. Saknar Oivarini haha.

Att prata svenska, mitt språk, saknar jag. Börjar dock bli van med engelska/italienskan men visst är det fortfarande svårare att utrycka mig på ett främmande språk.

Skit finska musiken haha. Iallafall är den bättre än italienska musiken som alla unga lyssnar på. Riktigt dåligt och det hjälper ju inte alls till heller när man inte förstår ett piss av lyricsen.

Tackvare fängelset (skolan) här saknar jag tillbaka till Karis Billnäs Gymnasie. Alla som känner mig vet hur mycket jag hatar den skolan så för mig att sakna den, förklarar den italienska skolan rätt så väl.

Här är det även normalt att ungdomar har jätte stränga hemkomst tider enda tills dom är typ 20. Så saknar min awesome Mamma där hemma haha. Fast jag alltid tyckt hon varit sträng så är det ingenting jämfört med här.

Vinter har ju inte ännu börjat men är rätt så säker att det kommer kännas tomt med en vinter utan snö. Visst, vintern är kall och tråkig men endå hör det till med snö.

Snabbt 3G internet. Även fast du har 3G är det skitlångsamt. Fick höra att det tydligen är så i hela italien, ingen skillnad vilket telefonabonemang du har. Så förjävligt.

nästa gång blir det de positiva sakerna haha.. Ci vediamo

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
O jag saknar dig såååå mycket
Isabella16.10.13 kl. 21:40

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara