classic bristol lady

29.11.2013 kl. 22:55

Nya dröm klockan. Hoppas den är i nästa paket från mamma då hihi.

Besökte Violin museumet idag med de andra utbyteseleverna. Säkert otroligt intressant för sådanna som är intresserad men inte precis för mig. Alla violiner ser exakt likadanna ut enligt mig... Helt intressant dock att höra om Stradivari och hur han försökte komma på nya intrument hela tiden. Några gånger lyckades han, andra gånger inte alls men hur alla hans ritningar finns kvar ännu. Helt kuuul.

Tyckte det var trevligare istället efteråt när jag drog iväg till cioccolaterian med några andra utbyteselever, fem dagar sen jag senast besökte det stället haha. Kändes som en evighet sen eftersom sitter där nästan varje dag. Lite som serendi hemma. Orsaken till att jag inte varit ut alls är för att jag luggit sjuk. Angina med antibiotika kur och besök till sjukhuset som ser ut som The Dentist filmen, välkomna tillbaka till 50 talet liksom. Inga electroniska tillbehör utan endast gammalmodiga saker. Nåå huvudsaken är ju att jag mår bättre nu så allt är lungt. Jag överlevde detta äventyr denna gång.

Imorgon är det lördag igen och det betyder middag ute med kompisar och sedan utgång till centrum där alla ungdomar firar sina lördagar, Förrutom förra lördagen när Arielle var på besök så var vi bjudna till en hemma fest. Otroligt kul haha men det är allt jag säger. Hoppas dom fixar nått liknande snart igen.

Allt för denna gång, nu misfits. Ci vediamo

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara