È arrivato Santa Lucia

16.12.2013 kl. 14:54

Santa Lucia har även varit på besök hemma hos mig italien. Fick massvis med goda karameller och tjocka sockor som besök för här har dom inte golvvärme nånstans.. känns som man går på bar is. Usch

Hela min familj har dragit iväg till thailand nu också. Fyfan vad avundsjuk jag är men far troligtvis efter julen till Spanien eller Österrike och i Mars till Barcelona på resa jag med. Hopperligen slipper jag snart ner till Rom igen. Över två år sen jag besökte Rom nu och minns hela resan ännu haha skitkul var de.

Idag var jag bjuden på en födelsedags fest tyvärr blev det inte av, jävla hals som aldrig vill bli bättre och visdomständerna som värker så otroligt. Vill bara bli helt frisk snart för trött på att vara sjuk hela jävla tiden.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
hoppas du har det bra dit i italien! sitter alltid här å klickar in med jämna mellanrum i hopp om uppdatering, tycker de e så kiva att läsa om folks utbytesäventyr :)
miilo12.01.14 kl. 22:47

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara