insnurrad i halsduken

17.02.2014 kl. 22:48

Kallt och insnurrad i halsduken så gott som hela tiden eftersom halsen är sjuk igen. (Mamma jag sku behöva kråkhostmedicin) Fyfan vad trött jag blir på att vara sjuk hela tiden. Iallafall, ny vecka och nya saker att se framemot. På lördag är det kära Amy's 18-årsfödelsedag och vi ska ha en liten födelsedags fest för henne då. Även Arielle kommer hoppa på tåget från Brescia för att fira med oss. 

Februari 25 åker jag också iväg till Asterdam. Skolan har fixat olika resor för olika klasser och jag drar iväg till Nedärländerna med femte års eleverna, Amy och Nissa. It's going to be epic.

Vad annat? Joo jag är pank. Pengar far så nitton och tusan och man kan inte ens sätta ord på till vad. Jag har inte shoppat något på nån månad men endå. Jag har den oturen också att mina värdföräldrar är inte hemma för lunch och emellan är dom inte hemma för middag heller så jag måste fixa mat åt mig själv. Alla som känner mig vet hur dålig jag är i köket och hur lat jag är så detdär att kocka är inte riktigt dagens höjdpunkt. Nångång då och då blir det nog pizza faktiskt...

Fick höra av Amy igåt att hon hade bokat sin flygbiljett hem och blev att tänka på de även fast jag inte alls vill. Henne kommer jag sakna mest utav alla. Vill ju inte lämna dethär stället... fast jag vill ju endå se alla jag saknar så otroligt. Skolan här suger så otroligt så att komma hem och slippa dethär fängelset dom kallar till skola, längtar jag faktiskt till men allt annat. Jag älskar mitt liv här men jag älskar alla hemma. Svårt dethär.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara