Regn

23.09.2014 kl. 00:25

 Vad gillar jag?

Musik är nog en av de sakerna som får mig att må som bäst. Finns inget bättre än en bra låt som får mig att sjunga med, eller rättare sagt gala som en tupp.

Hösten är mina favorit årstid. Då får jag äntligen gå med alla mina jackor och fina tröjor tillsammans med min kära svarta hat. Min favorit jacka är nog pappas gamla Marlboro jeansjacka som är stenålders gammal (eller typ 30 år men det är ju nästan samma).

Jackor. Åhh så glad att jackor finns. De är så fina ochjag vill bara ha fler och fler.

Filosofi har jag starkt börjat fundera på att studera. Det är otroligt intressant och jag skulle kunna se det vara nått för mig att studera. 

Köttbullar är så jävla gott. Ja visst finns det jätte fina och goda rätter men det finns nog inget bättre än hemlagad mos med köttbullar och en gräddig sås. Himmelskt

VSCO är kärlek. Just sayin'

Mina tre fyrklövers armband står mig nära. Ett är av min bästa storesyster och de andra två från min bästa låtsas storesyster i Italien.

Regn bara jag skulle ha en cool regnjacka och ett par fina gummistövlar. Tyvärr har jag ingendera så solen är helt okej emellan också men finns inget bättre än att lyssna på åskan och regnet när man ligger i sängen.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara