tiden gör allt

12.10.2014 kl. 14:41

Nu har det gått några veckor igen sen sist dock känns det endast som några dagar. Tid går allt för snabbt men endå inte tillräckligt snabbt. Trallade genom Masa för någon dag sen, eller K-Market heter de ju nuförtiden, och såg att det redan fanns glögg att köpa. Glögg, det betyder ju jul och jul betyder vinter. Om jag tänker på var jag befann mig förra vintern, förra julen så blir jag riktigt skrämd och orolig. Är det möjligt att tiden har gåt såhär snabbt? Har det faktiskt snart gått ett år sedan jag var så ivrig att få spendera julafton med min fina värdfamilj i Italien? Sedan jag fick mammas julpaket med julbelysning, glögg och julklappar? 

Men väntar vi på nått är tiden allt vi tänker på. Jag längtar till halloween, lillajulen, min födelsedag, julfesten, julafton, juldagen, att Camilla kommer till Finland, nyåret och att gå ut från gymnasiet. Men tackvare tiden så känns det som mellanrummet mellan dessa dagar tar allt för lång tid. 

Usch, svårt dethär.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara