candyshop

16.10.2014 kl. 15:56

 Torsdag, känns faktiskt som en söndag. Kan ju bero på att höstlovet har börjat. Jag brukar vara sån som vill göra så mycket på min lediga tid men för mycket så at inget aldrig blir av. Här är jag, torsdag, ligger fortfarande i sängen och kollar på Game of Thrones haha. Imorgon lovar jag att jag skall göra nått annat. Borde skämmas för solen har till och med varit framme.

Igår var iallafall en rätt så kul kväll, först spela vi lite kort i serendi och spontana vi så drog vi till Helsingfors ett varv. Kollade några ställen och så och dansade lite och Mc Donalds efteråt var ju inte så tokigt heller. 

Du har jag tre dagar kvar av det korta höstlovet och skall försöka utnyttja denhär tiden till fullo. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara