Fotokurs

15.11.2014 kl. 17:14

Denhär helgen har jag hållit hus i Vnf där Emilia Nyberg drar ett foto kurs. så otroligt kul och lärorikt. Äntligen har fotoinspirationen slagit i igen.

Ni får iallafall ett smakprov på "lilla" jag. Bilden har jag tagit med självutlösare som var en av uppgifterna vi skulle göra. (Gotta love selfies). Tänkte att det sulle vara kul och dela med bilder på bloggen som exempel på vad jag lärt mig och redan på två dagar känns det som jag lärt mig massor. Ångrar verkligen inte att jag for med.

Ivarjefall blir det nog en lugn helg igen. Ursäkta för mitt ordval nu men JÄVLIGT skönt att bara slappa och spela lite kort med fina vänner. 

Men ha de gött du

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
jätteroligt att du var med, emilia! du fick till många fina bilder, hoppas du blev inspirerad i fotandet efter kursen :)
miilo17.11.14 kl. 15:37

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara