moln på tyg

08.04.2015 kl. 18:07

Allt för länge sen sist igen.. ena datorn har haft virus och andra har inte ännu kommit. Tydligen problem med beställning. 

ivarjefall har flussnan slagit i hos mig också, flunssan jag har hela tiden men ungefär var tredje vecka blir riktigt illa. Inte länge kvar så blir det läkarbesök med det igen. Wohoo (hoppas ni hör min sarkasm sjunga där)

Tröstshoppade lite därför lite på nätet. Såg att UO hade mid seasons sale heheee riktigt illa för mig, bra för dom. Två asballa Adidas gymnastikpåsar var en del av det som kom hem. Skitnöjd över hela paketet.

Tänkte bjuda på en annan bild på den äckligt goda lunchen mamma lagande åt sjuka jag idag. Rebella lite mot almanackan hade påskskinka i salladen. Nam. Blir riktigt hungrig igen.

Dagarna rullar alldeles för fort för att jag skall hänga med också. Sista perioden drog igång nu, en månad ungefär så åker jag till Sardinien och finaste Anna kommer hem från sitt långa äventyr, mera fullt slit med partyhelgar verkar de som (avundsjuk), i Island! Dett skrattet och resten av bruden saknar jag som en galning.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Jag är inte du.

Overthinker back from Italy
Syster
Alexandra
Johanna
Miilo
Amy
Instagram
Twitter
Tumblr

Senaste kommentarer

17.11, 15:37Fotokurs av miilo
10.04, 19:57jeffrey campbell av stina
16.01, 10:37favoriten av Sara